Thursday, 27 December 2012

TTC AGM FIRST MEETING


Detail as follows :

Date : 5 January 2013
Time : 8.30 pm
Venue : Area KL/PJ/Shah Alam (TBC)
Cost : tak lebih dr rm50

saya pergi!suami pergi!kawan2 semua?tak nak join ke..besar harapan kami sewaktu first gathering dibuat, Reen Zuhdi yakin yang kita akan berdaftar dibawah R.O.S dan menjadi Club yang aktif! and setiap yuran tahunan yang digunakan adalah untuk membantu kita yang kekurang modal utk membuat IVF/IUI/ICSI atau rawatan-rawatan yang berkaitan TTC, In Sha Allah, plan tuk ada..tinggal dpt support dari kawan2...

Ada form yang perlu diisi untuk mendaftar, pergi kat FB TTC Group Malaysia, cari kat files. download, emel pada Reen Zuhdi, tp sbl tu, kene join group ni dulu :)

Dear friends,

In order to register our group, antara procedure nya ialah:

1) kita kene buat satu meeting untuk melantik President dan ajk2 yang berkenaan.
2) meeting mesti dihadiri oleh Company Secretary yang mana group kita mmg dh ada Company Secretary.
3) Mesti ada agenda.
4) and kita kena ada objectives of the group.

and it will takes 2-4 weeks to register the group.

therefore, mohon kerjasama kepada sesiapa yang berdekatan dengan area Shah Alam/KL untuk hadir pada meeting simple ni, mohon sangat bagi kerjasama.
pada yang ada idea untuk objectives of this group, leh la kuarkan pendapat sekali ye.

details cadangan untuk meeting as below:

Tarikh: 5 Januari 2013
Tempat : Area Shah Alam/KL

We are ONE, We are UNITED! TTCGM...:D

5 comments:

  1. mcm best je...camna nak join? lg satu, blh bagi link utk FB TTC Group tu tak? TQ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Call nisa 019 2254519. Bg fb awk,sy nk add.sbb tu group secret

      Delete
    2. OK, here's the final details :

      Venue : Grand Continental Hotel, Kuala Lumpur (Room Central 1, Level 2)
      Date : 5th January, 2013 (Saturday)
      Time : 8.00 pm - 12.00am
      Attendees : 48 adults, 4 kids
      Cost per head : RM50.00 per person (children under 12 years - FOC) -
      PAYMENT TO BE MADE ON WEDNESDAY (2.01.2012) in the following account details:
      (1) CIMB : Account no - 121600 194 21057 (current)
      Name - Reen Rawaida Zuhdi
      (2) Maybank : Account no - 154044 638291 (savings)
      Name - Mohd Khairul Fiqri Bin Zainuddin

      Tentative Programme :
      7.50pm: Registration
      8.10pm : Dinner buffet at Marble Arch Coffee House
      8.40pm : Meeting starts
      11.00pm : Supper Buffet at Foyer Hall
      11.30pm : Photography Session
      12.00am : Meeting/gathering ends

      Additional Info:
      -Surau ada kat Level 12 & 14
      -Parking rate : At Lobby RM15.00nett, if stay in the hotel - Parking FOC

      Delete
  2. ala.. sedihnye tak dapat pergi.. nnt bile tgk gambar korang mesti jeles gile..

    ReplyDelete