Tuesday, 9 April 2013

CD11 after Gonal F 150iu


Assalamualaikum w.b.t kawan tersayang..

pagi2 dah pergi KPJ Kajang :D tido umah mak kat Kg. Dato Abu Bakar Baginda..dekat sikit dari puchong sana..
First time dapat no 1 :D
Kali ini, saya tak berharap sgt tentang telur saya ini..sebabnya, saya tak rasa bloated pn(org kata kalau amik gonal f peruk senak2 sbb telo membesar :D)..

Nak tau berapa tak? Cuma ada 1 sahaja..size 11 x 10.95 Dr. Kata...tu saja....sy ada nmpak spot hitam satu lgi, tapi kecik..tu saje.... tapi bila nampak tu, sy eksaited!tak pnh dapat kn....

Jumaat ni, scan lagi.. Kalau satu tu dh boleh proceed IUI, walau chance tak besar, saya akan teruskan juga..susah tau nk ada telo besar tu... :D

tunggu sy update hari jumaat nanti ya!

9 comments:

  1. harap2 ade la telur yang membesar.. doa byk2 :)

    ReplyDelete
  2. harap2 ade telur yg membesar. amin aminnnnnn

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah.. semoga telur membesar bagaikan juara.. dan semoga semua urusan dipermudahkan olehNya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula sizuka...tak sabar jumpa Dr. esok !

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih..semoga Di Izin Allah...

      Delete
  5. chaiyok2 mummy...hope ada gudnews utkmu

    ReplyDelete