Tuesday, 12 January 2016

hmmm.....bila baca..


bila baca blog ttc, tgk gambar baby, seronok and semangat nye nk ber ttc semula

tapi bila tgk keadaan semasa, rasanye belum masa lagi... tak berharap, kalau dapat secara natural, betapa gembiranya.....  lama tak update block, busy perihal dunia je...

ada ke tak?boleh pregnant ke tak? ada rezki ke tak?3 orang anak pempuan mak tak dpt bagi baby lagi..seb bek wife abg dah bersalin, mak abah dptla main ngan cucu... ok la tu kan?hope wife abg bersalin byk2..nak tunggu kitorang, entahla..

pas kawen, automatik smua ada prob..adik sy yg baru kawen tu, tup2 period heavy, rahim tebal, low bp, spotting berhari2..gila la..hahahha.skang mmg tgh dlm pemantauan ubat dan doktor..haritu 1bulan , tapi kantung dah gugur, insyaallah ada potensi ni.akak doakan kau ain

yg sulong mmg period panjang, tapi die jnis asben tak kesah, tak support, kalau ada, ada..so hakak sy ni jenis redha n berserah je la which is salah....tapi ye la, pandai2 la die...

saya?period ok lah.janji ada kan? rezeki yang ada skang ni perlu dikongsi2 utk membantu 'org lain', so nk saving mmg xde.hope one day, diorang ni boleh tlg abang diorang pulak... temanya ada kaki tangan ckup tapi kerja tanak.  hmmm...(pjg hmm saya yg ni)....

kerja?macam biasa..nothing best to update. nak g jalan2 beria pun, tak boleh, sbb kene pikir nak bantu 'org2 yang sihat ckup aggota badan' ni.. sy nk minta g hosp pun jadi malas..

nak..tapi belum masa lagi, DIA tahu waktu sesuai..mulut org?dah 6 tahun this year, mungkin saya belum sepenuhnya berusaha? mungkin ya...

till then, happy new year, semoga anda semua dimurahkan rezki yang melimpah ruah, rezeki zuriat soleh dan solehah, happy always!

6 comments:

  1. Assalam sis...dugaan berttc kan..mcm2 ada...saya nak masuk 10thn tahun ni..rasa cam kejpnyer masa berlalu..umo dah makin tua..

    sedihh

    ReplyDelete
  2. Saya pon sama jugak, macam macam dugaan sepanjang ttc. Moga terus bertabah :)

    ReplyDelete
  3. As salam,

    Tahun baru, semangat baru, cabaran baru, semoga berjaya di segala lapangan....

    ReplyDelete
  4. teruskan berusaha, doa perbanyakkan

    ReplyDelete
  5. teruskan berusaha, doa perbanyakkan

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete