Friday, 22 March 2013

3 tahun sebagai suami & isteri

12 Mac 2010 - 12 Mac 2013

Alhamdulillah, sudah 3 tahun perkahwinan kami..segalanya cukup indah bagi saya dan suami ..masih sama so far, kecuali masing2 makin membooolaattt, especially DH.. taon ke 3 ni achievement : perut dan juga pipi :D
sayangggggggg dierrrrr....

3 tahun ini tiada apa yg diharap selain dirahmati Allah, diampunkan dosa kami, diberikan Hidayah, dimurahkan rezeki kami....Aku sedia maklum dgn ujian TTC, tapi semoga dijauhkan aku dari dugaan2 yang tak mampu aku terima :(

Suami yang mecintai diriku dengan cara dia sendiri...aku citer kang, korang meluwatss plak :D but, he is my dream husband!!! walau apa pun kekurangan, aku terima dia seadanya dia..begitu juga yang aku harapkan pada diri aku... :D

celebrate? a bit sad, sebab bulan 3 ni , wedding makcik die, wedding adik dia..so byk preparation nak kene buat..banyak $$$ juga dikeluarkan..... tunggu semua dah settle.,,,..Redang this coming May ,insyaallah....

TTC?setelah penat menanti AF (penat ke..???) tak penat lah..dah biasa dah..CD tak berbilang2..so start semalam dah telan duphaston..n start dalam 2 week, selalu menempek muka di KPJ Kajang :D kali ini, dos tambah dari 75 iu kepada 150 iu...

Allah itu Maha Mengetahui di atas setiap perjalanan hidupku....aku bersyukur mendapat suami ku itu... bak kata Fynn Jamal, 'Rahsia Kita Berdua'  :)

12 march 2010....

dup dap tau time ni... 13 March 2010


14 March 2010
Oh my dear Hafiez, im in love with you ..before, now and forever .. insyaallah, taon depan gambo bertiga berempat ke kan? :D 

17 comments:

  1. happy 3rd anniversary =)
    samalah tarikh kita..tp sy smbut 2nd ann hr tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq :D happy anniversary tuk umi juga.. :D

      Delete
  2. eppy wedding anniversary.. :)
    semoga kekal bahagia dan dikurniakan zuriat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Suwaibah...

      insyaallah, doa doa kalian dimakbulkan..

      Delete
  3. Selamat UlangTahun ke3..
    Alhamdulillah, dapat suami yang sabar di sisi. Beruntung tau..
    Pasal anak, think positif je. best nya nak pi bercuti !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Mrs. Yana..

      part suami tu, alhamdulillah, masih takde lagi perubahan yang tidak elok..semoga suami kekalkan sikapnya dan insyaallah berterusan..doa yang baik2 je..

      pasal baby plak, insyaallah kan.. ada rezki , tak kemana..

      Delete
  4. Mrs. Yana, tq ea....pasal suami yang sabar tu..ntahla, tapi mmg bersyukur taw.. sy ni dah la degil ya ammaat..

    pasal anak?betul, positive je! bila time die nanti, ada la kn..
    Jom, nk ikot tak.... ntilah ea..kite buat trip ke mana2 ke..hehehhe

    ReplyDelete
  5. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tahniah!!

    selamat ulangtahun perkahwinan yang ketiga :D
    semoga bahagia dan dirahmati Allah selalu

    ReplyDelete
  7. Hepi 3rd anny dear :) smoge bahgie slalu okes...
    Jgn sdih2 k, insan terpilih mcm kte ni jek yg dpt mcm2 dugaan time ber'ttc...
    But never loose hope k, insyaAllah HE always m'dgr sume doa2 kite, only HE knows the right time for us, insyaAllah.... So no worries k dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiza, tq...

      Dia Maha Mengetahui kan?? :D sure special baby2 kita semua ni....

      Delete
  8. I also TTC, banyakkan bersabar, kutip ilmu cukup2, teringat kata2 ustaz Kazim, kalau di dunia ni kita tak dikurniakan anak, insyallah.. nabi tunggu kita di pintu syurga.. besar juga rahmatnya untuk kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Hunny, being TTC ni, mcm2 yang kite tentang dalam, CD, OV, CM la, macam2 kan?sikit lagi bleh jadi gynae... :D

      UKE?suke sgt dgr ceramah2 die!!

      Delete
  9. lame tak jenguk sini.. 2 minggu sekali dekat KPJ kajang? dekat sangat dengan rumah fifi..

    ReplyDelete