Sunday, 24 March 2013

mommy dan Abi menunggu kamu wahai anakku....


Start duphaston dah...and sgt2 perasan kalau amik pil2 hormon ni, mood akan swing gile babeng lah :D
tersendu tiba2..hahahahahahahahahha....

Jangan prejudis dgn post ini..saya bukan seorang yang lemah semangat!! tapi untuk saya berbicara tentang anak, terasa ada getaran dalam hati ni..mungkin anakku di atas sana merasa yang sama...?? air mata juga dengan otomatik turun setitik demi setitik..mungkin anakku juga sedang menangis kerana nak sgt berjumpa dengan mommy dan Abi dia....

Botol susu Natrah (siapa dia??jeng jeng jeng..anggap je bukan rezki saya), masih ada dalam simpanan saya..last week, dengan penuh kekuatan, saya menatap gambarnya..itu pn dengan sekali scroll je...... :D
mommy rindu..apa kabar kamu nak, 4 hari yang amat membahagiakan ibu bapa dan ahli keluarga..tentu sekali aku dan suami bahagia juga! mommy harap kamu jadi anak yang baik ye sayang..... setahun sudah umurmu... dah pandai ape la kan? mommy tak tahu, sebab mommy tak dpt kabar kamu ... mommy tahu kamu dapat jagaan yang terbaik yang lebih dari apa yang keluarga mommy lakukan .. semoga kamu tabah hadapi dugaan hidup saat kamu sudah dewasa nanti...

mommy tak kuat berbicara hal kamu di depan Abi.. mommy tak nak mengalir air mata depan Abi.. takut die sedih.... Abi pn rindu taw! Natrah doakan mommy dan Abi dapat pengganti Natrah ya sayang.....

Yang teramat merindukan kamu....

3 comments:

  1. huuuu nak tersendu gak bace post nissa ni :'(
    hak ah jay pun mase ttc mmg slalu terbayangkan roh anak tgh main2 dgn roh arwah mama jay. :) tunggu masa ditiupkan oleh Allah..insyallah nissa, jay sentiasa doakan kwn2 TTC dpt merasa motherhood nanti. one sweet day, smua org akan mengalaminya insyallah :)

    ReplyDelete
  2. aku pun rindu natrah..uwaaaaa

    ReplyDelete